Hi! Mijn naam is Paul Haans en ik ben woonachtig in Westervoort. Films maken ontdekte ik op vroege leeftijd, van 2005 tot 2010 heb ik drie films geregisseerd waarvan een productie is uitgezonden door TV Gelderland. In 2010 regisseerde ik de korte oorlogsfilm 44/45 met Tim Haars (New Kids, Bro’s Before Ho’s) in de hoofdrol. Met deze film heb ik de Rabobank Jongtalent prijs gewonnen bij het Film Festival de Ronde Venen.

Opnieuw maakte ik een korte film met Tim Haars die naast Peter Faber (Soldaat van Oranje, Ciske de Rat) te zien is in de korte film ‘Leven’. Deze korte film is geselecteerd voor verschillende film festivals. Na deze korte film ben ik begonnen aan de productie ‘Peter’, een waargebeurd verhaal over drugsverslaving. De film is onderdeel van een lesprogramma, de rol van Peter wordt gespeeld door Sol Vinken (Penoza, Schone Handen, Van God Los de serie) 

Na dit project ben ik gestart aan een ambitieus filmproject over de Bokkenrijders. De korte film ‘Voor Galg en Rad’ gaat over vader en zoon in armoedige tijden. De hoofdrollen worden gespeeld door Tygo Gernandt (Van God Los, Michiel de Ruyter) en Joes Brauers (Oorlosgeheimen, Code M en Kappen!).

Paul Haans – Filmmaker.

06 12 52 13 33
paul@eyevision.nl

IMDB